Voorkom bijtijds problemen met spanningen

Er zijn veel redenen waarom de apparatuur in uw gebouw of instelling ineens niet meer functioneert zoals het zou moeten. De eerste vluchtige inspectie van uw kant heeft geen zichtbaar resultaat opgeleverd. Dan wordt het tijd om Kester Elektrosupport in te schakelen voor een power quality analyse.

Problemen in uw apparaten worden regelmatig veroorzaakt doordat de kwaliteit van de spanning niet in orde is. Monitoren van spanningen, stromen en andere componenten kan duidelijk maken waar verstoringen in de systemen te vinden zijn. De bron kan overal liggen. Denk bijvoorbeeld aan machines die worden gebruikt in een naburig pand. Ook kan een te geringe capaciteit van uw eigen energieaansluiting problemen in de hand werken. Eigen installaties of systemen kunnen een oorzaak zijn.

Monitoren geeft inzicht

Door te monitoren krijgt u inzicht in de kwaliteit van de spanning en de bron van mogelijke storingen. Daarvoor werken we met betrouwbare meetmethoden en –instrumenten. Informatie wordt voor langere tijd opgeslagen en vervolgens geanalyseerd. Die bevindingen leest u terug in een helder rapport. Als ervaren specialisten in elektrotechniek mag u van Kester Elektrosupport een goed advies verwachten om die situatie op te lossen.