Beter opgeleid met Kester Elektrosupport

Wilt u uw medewerkers met meer kennis op pad sturen? Neem Kester Elektrosupport in de arm. Ook voor opleidingen en trainingen bieden we u adequate begeleiding.

Wij verzorgen trainingen op maat voor installatiebedrijven. We zijn u onder meer van dienst met de opfriscursus NEN 1010, cursus kabelberekenen, VOP opleidingen en ontwerpen van elektrotechnische installaties en toepassen van de NEN 3140.

Voor iedereen die werkzaam is in de elektrotechniek is bijblijven essentieel

Met de opfriscursus NEN 1010 krijgt u actuele kennis aangereikt van de laatste wijzigingen in de NEN 1010. De cursus kabelberekenen behandelt alle aspecten van een kabelberekening, waardoor u beter in staat bent gebruik te maken van kabelberekeningsprogramma’s, maar ook zonder een berekeningsprogramma de juiste kabeldoorsneden kan berekenen. Ontwerpen van elektrotechnische installaties gaat nog een stap verder dan kabelberekenen. Buiten kabelberekenen leert hoe de grootte van een installatie te bepalen en welke bepalingen uit de NEN1010 verder van toepassing zijn. Theorie én praktijk in één! Ook voor een cursus op het gebied van NEN 3140 heeft u aan Kester Elektrosupport een betrouwbare partner. De training van installatie-verantwoordelijke is bij hen in al even goede handen.