Bespaar op uw energie door het verbruik te monitoren

Besparen op uw energierekening begint met een goed inzicht in wat u nu werkelijk verbruikt. En welke stroomgebruikers daarvoor verantwoordelijk zijn. Door energiemonitoring heeft Kester Elektrosupport al veelvuldig het verbruik weten te verlagen.

Uw energiekosten drukken steeds meer op de het budget voor het totale gebouwbeheer. En met de toenemende stijging van de energieprijzen zal het aandeel alleen nog maar meer worden. In veel gevallen kunt u besparen op uw nota. Hoe? Energiemonitoring door Kester Elektrosupport geeft het antwoord. Aan de hand van effectieve meetmethoden en –instrumenten wordt duidelijk waar het verbruik vandaan komt. En hoe u het eventueel kunt verlagen.

Zó makkelijk kunt u besparen

Mogelijkheden te over, blijkt keer op keer in de praktijk. Wellicht komt uit de analyse naar voren dat u uw vastrechtcontract kunt verlagen. U ziet zwart op wit het verbruik van installaties of machines, zodat u maatregelen kunt nemen. U kunt alternatieven naast elkaar zetten, zoals de installatie van LED-verlichting versus uw huidige verlichting.

Ook voor kostprijsberekeningen

Door uw verbruik te monitoren weet u ook welk aandeel een machine heeft in de kostprijs van uw producten. Zo kunt u beter de prijzen van producten bepalen.